tisdag 22 januari 2013

Dagens program

Efter jobbet skyndade jag hem, bytte kläder på stående fot och stack till gymmet för lite tisdagspumpande. Sedan hastade jag vidare hem för att duscha, och så tog jag en tulpanbukett under den ena armen och ett paket under den andra och styrde till Nyströmsbackan för att dricka födelsedagskaffe med anledning av min jubilerande mor.Eller först och främst fick jag fisksoppa, som jag i min efter-gymmet-hunger slukade så snabbt att jag sånär brände ihjäl munnen på kuppen. Girighet är väl en dödssynd det också.

Sedan kaffe och tårta och lite diskussioner kring de tända ljusen. Sedan en het debatt om hur hydraulik egentligen fungerar, vilket slutade med att min bror, som också kommit för att inta födelsedagskaffe, fick hämta papper och penna och rita upp hur det ligger till. Eller hur han menar att det ligger till. Hade inte riktigt koll på vem som vann debatten sedan.

Avslutade med att stå i mörkret och stirra lite på min bil med ficklampan i högsta hugg. Eller det var främst min broidi som stirrade. Jag visste inte så mycket varken hit eller dit. Ska fixa en grej med bilen bara. Tänkte mig en sjujävla spoiler och kanske spinners? Nånej, inte riktigt sådant fix. Men ändå.

Drömde förresten inatt - och sorry, jag vet att drömmar är ointressanta, men det hjälps inte - att jag var på väg på solsemester och hade glömt att ta med bikini, flipflops och solglasögon. Alltså typ det min tillvaro bygger på om det är varmare än +15. Typiskt.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar