söndag 13 januari 2013

Bloggtrubbel

Har sedan en tid tillbaka inte kunnat ladda upp foton på bloggen. Vilket irriterar mig. Och jag har ingen aning om vad det beror på, det går att öppna infoga bild-fönstret, men det finns liksom ingen knapp för att ladda upp bilder.

Perkele. Årskrönikan är förresten klar sedan ett par dagar tillbaka, men jag lyckas inte klämma in minsta lunch- eller dagens outfitbild. Inte ens ett suddigt photoboothfoto. Och vad är då pointen med en blogg, kan man fråga sig. Eftersom jag fattar noll av dessa saker kan jag heller inte göra någonting åt det, utan sitter mest och bankar på tangentbordet och väntar på att skiten ska självläka.

I övriga nyheter kan nämnas att jag har sovit asadåligt inatt. Bara korta små snuttar av slumrande, annars har jag mest legat och stirrat i taket och suckat uttråkat. Ja jävlar. När man borde sova så går man aldrig och lägger sig. När man inte har tid att sova så vill man inget hellre än just sova. Och när man får sova så kan man inte sova. Som Emil i Lönneberga skulle ha sagt: "När i hundan ska man egentligen sova?!".

4 kommentarer:

  1. Samma problem här hos mig. Men funkar i html-läge eller om du surfar med annat än IE.

    SvaraRadera
  2. Jaså, du också! Höh. Vad är det för skit med blogger nu? Explorer har jag inte använt på åratal, men det är nog samma problem med Mozilla. Fan vet. Men med Chrome funkar det klanderfritt!

    SvaraRadera
  3. Ja har å exakt sama problem! Vad göra?

    SvaraRadera
  4. Ja fick tips om ti test na ana webbläsar å fick e ti funk me Chrome! San uppdatera ja Mozilla, som ja annos använder, å nu funkar he å. Yeah! :)

    SvaraRadera