onsdag 27 juni 2012

Nyt on kese

Fast det kändes inte riktigt så när jag hukade mig under paraplyet och i kortärmat samt med värsta ståpälsen på armarna sprang via butiken på väg hem från jobbet. Väntade hela tiden på den där lämpliga vindpusten som skulle får paraplyet att KNAX bli en trattkantarell. Det hände inte, men det rev bra i paraplyet hela vägen.

Nu är jag hemma, har precis hällt upp en het kaffekopp och sitter och beundrar mina nya köksgardiner. Eller nya och nya, det låter som om jag har bytt ut ett äldre par mot ett nytt. Det stämmer inte. Innan dessa hade jag nämligen inga alls. Men det är väl inte så noga. Jag är ingen gardinsmänniska. Inte heller en tavelmänniska, mattmänniska eller krukväxtmänniska. Helst skulle jag bo i en fyrkantig, vit box med en klossformad säng att sova i. Helst utan sängkläder. Där skulle jag då leva och bo, och med jämna mellanrum utbrista "Men gud så PRAKTISKT och ENKELT med så lite prylar",

Nå, nu är jag ändå inte minimalist i den utsträckningen. Så igår när jag travade genom stan iklädd träningstights och en klädsam svettning över hela kroppen efter gymmet, såg jag att det var rea på Anttila. Sådant kan man ju utnyttja. Köksgardiner för 11 pix. De är dessutom i den oväntade färgkombinationen ljusgröna och lila, kela på det.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar