söndag 17 juni 2012

Grill

Hör på detta - jag var i Jakobstad igår igen! Det betyder två lördagskvällar i rad. Detta kan ju ikki vara hälsosamt. Snart börjar jag gå runt i Lacostesneakers och heja på svenska friidrottare och använda ord som "vori" och "sido". Och nej, jag var inte på Snoppkalaset.

Jag var på grillafton hos ett födeledagsbarn på en terrass. Det var najs. Grillmästaren framställde bland annat revbensspjäll med någon het mömmö på (glasering kanske, what do I know about them ribs) och sådär allmänt fixade så att våra medhavda biffar och thingeys blev grilade rätt. Och jag som vanligtvis inte gillar primitiv grottmänniskemat, ni vet rövarstek, revbensspjäll och andra saker som är invecklade att både tillaga och äta, tyckte faktiskt att de där pinnarna var riktigt goda!

Gott med mat och dricka.

 Plötsligt började det ösregna. Lite skit för dem som stod och hoppade till Timbuktu i Gamla Hamn. Avsevärt mycket mindre skit för oss, som bara lutade oss tillbaka på terrassen. Inga problem. Förutom att man fick skrika för att göra sig hörd. Men vadå, det gör ju JAG I ALLA FALL LULZ.

Och så googlade vi fram hotta bilder på Putin.

------
Edit
Alltså jag vet inte om vare sig grillmästaren eller födelsedagsbarnet hade någon lust att vara med på Internetz, därför har jag censurerat dem lite. Om det är någon som hittar sig själv här och inte nöjer sig med att få en svart box på sig och vill bli borttagen helt så får man gapa till. 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar