lördag 21 april 2012

Would you love a monster man?

Sicken tur att telefonen ringde där framåt niotiden igårkväll, och jag lockades med på lite fredagsbisse. Jag var nämligen klart i riskzonen för att drunkna i soffan innan det hände. Bara att dra ett varv via duschen, klädskåpet, hårfönen och sminkväskan, och så ringde det på dörren och droskan var på plats.

En sväng via centrum blev det. Jag var lite avig till Amarillo, har blivit det numera, så att någon i gänget istället föreslog Huismanni ett stenkast bort resulterade i en trevlig kväll. Lite vin och sådant, eget bås och sorlet från människorna omkring - så blev det fredagsfiilis ändå.

I ett skede traskade en stillsam, 52-årig man - han var noga med att påpeka sin ålder flera gånger - fram till oss, ställde sig vid bordsändan och sjöng en egen balladversion av Monster man för oss. Sedan tittade han oss alla i ögonen och frågade vem av oss här vid bordet som älskade varandra. Vi ville inte riktigt gå in på det, så då frågade han om det var okej att han sjunger en vers till. Vi tackade nej, och han önskade en fortsatt trevlig kväll och gick iväg. Lite gratis underhållning, sådär.




Inga kommentarer:

Skicka en kommentar