lördag 7 april 2012

Grattis bloggen!

Förutom att det är påsk, är det också någonting annat som kan firas. Idag fyller nämligen Majas Hus-bloggen fyra år! Det var den sjunde april 2008 som jag bankade ner det första blogginlägget i min dåvarande kollektivlägenhet på Skumgränd i Åbo. Nu sitter jag i Kokkola och bankar på samma blogg.

Jag gillar egentligen inte att fiska kommentarer, och jag tycker inte att man måste tillkännage sig bara för att man läser. Det är ju en öppen blogg, man får läsa hur man vill utan att känna sig tvingad att tala om det. Men nu, de fyra åren till ära så vore det ju himla kul med lite kommentarer från någon ny! Så är du en läsare som har följt mig men inte brukar kommentera - lämna gärna ett fotspår.

Grattis bloggen!


Bild: https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEgWJTM9CgfBzqy-IyCRN9oL3l2flSzYlpYGUHFpYN4LF8Cve1Isyjnub2w12SosTjj6iYiH8Twafa1-mHZWr4bNqvxplVlSIrh-j-2gOB0mWPnRFDIJmmcKQwG44fL4mahxyik3XWCi2lwd/s400/Happy+4+Year+Anniversary.jpg

16 kommentarer:

  1. Grattis (fast jag er gambel)!

    SvaraRadera
    Svar
    1. Tack alegni! Va sku tu vara na gambel:) Men åv bloggläsaren kanski ein åv ti som ha hängd mee längst..?

      Radera
  2. Grattis! Du skriver en riktig bra blog.

    SvaraRadera
  3. Grattis!
    Kände mig tvingad att räkna ihop lite och kommentera även om jag som säkerligen kan titulera mig närmast "tvångsmässig kommentator" och därmed inte alls är kvalificerad för att kommentera detta inlägg.

    1481 inlägg har du till dags datum skapat...beundransvärt i sig redan som mängd, att man dessutom gärna läser ännu fler måste ju betyda "med beröm godkänt"! :)

    SvaraRadera
    Svar
    1. Haha, tacktack! Och tack för betyget också :P

      Radera
  4. Grattis på bloggfödelsedagen!
    Jag tror inte att jag har varit här inne förr, men är inte helt säker. Återkommer gärna! Dessutom blir det ju ofta så att då man är inne på EN blogg tittar man gärna på den skribentens bloggroll och så är man åter inne på en ny sida, varifrån man går vidare och vidare och vidare... men det är kul!
    Glad påsk också!

    SvaraRadera
    Svar
    1. Tack, roligt att du hittade hit! Glad påsk i efterskott och välkommen åter:)

      Radera
  5. Svar
    1. Tack, Amerikahuusi! :) Ja läser noo tiin å!

      Radera
  6. Jag brukar nog läsa och har nog klämt in någon kommentar tidigare och så brukar bonga dig i Kokkola city ibland men jag har inte gett mig tillkänna.

    SvaraRadera
  7. Glassmaskinen brukar regelbundet tassa förbi.... :)

    SvaraRadera
    Svar
    1. Yes, skönt ti hör att du e kvar:)

      Radera
  8. Grattis och fotspår från öknen :D
    Har följt din blogg säkert två år redan, kommenterat ett par gånger. Gillar att läsa bloggen därför att den INTE handlar om småbarnsliv, INTE handlar om mode, INTE handlar om inredning utan rätt och slätt om ditt liv. Du skriver trevligt dessutom :D
    Trevlig fortsättning på våren!
    h. Ingela

    SvaraRadera
    Svar
    1. Tack, tack, tack för de fina orden och motiveringen! Vad roligt att höra från en som verkar ha följt bloggen en längre tid. Trevlig vår på dig också!

      Radera