måndag 9 april 2012

Ny dag, nytt besök

Har haft besök av de finaste fina idag. Vi pratade, drack kaffe och saft, pekade i En kos dagbok och byggde med klossar. Där slutar också allt som kan liknas vid leksaker i detta inte så hemskt barnanpassade hushåll. Eller jo, färgpennor finns förresten, men papper är det sämre med.

Den lilla damen med det fjuniga huvudet och de glada ögonen var nöjd ändå. Och satt koncentrerat med mp3-spelarens hörsnäcka tryckt mot örat och lyssnade på en hel Guns N' Roseslåt. Bjöd emellanåt också oss andra att lyssna, och satte flera gånger också hörluren mot sin lillebrors fyra månader gamla öra. Sådant bådar gott för framtiden.

Och! Det är någonting som värmer till i hjärtat när ens kompisars barn sträcker sina knubbiga armar mot en och självmant kryper upp i famnen. Försöker säga ens namn - "Manja!" - och är noga med att både kramas och vinka hejdå innan de går hem.

Kom snart igen! 

2 kommentarer:

  1. Klart vi komber! Vilda gasta "manjaaa" halva vejji heim, i bosund övergick o ti "kakkaa". Veit int om e va kokakka o mena eldä va e va, int had o skiti ner se i alla fall.

    SvaraRadera
  2. He va så rolit ti ha er jer! Jå, he va spännand me kakka, nästan viktoast i heila sagon :) Välkomna igen!

    SvaraRadera