måndag 15 december 2008

Så kan det gå

Det som skulle bli en stillsam kväll med lördagsgodis ("kommer det någon film på tv ikväll?") blev istället till korkad flaska rödtjut, "provsmakning" av konjak, stortaxi via Gränibyiji och grillkåta med kalja och nokipannukahvit till Konsta och mera kalja. Blev dessutom både snapsbjuden och uppbjuden, så man kan väl kalla det en lyckad kväll?

Hemresan kommenterar jag inte desto vidare. Det blev en alternativ historia, men alla kom sist och slutligen hem dit de skulle, med några pauser för reflektioner under resan. Som brud har man dessutom fördelen att kunna avstyra ett slagsmål genom att helt enkelt tränga sig mitt emellan de stridande och hålla sig kvar där. Folk brukar inte vilja slåss när det är en flicka inblandad. Är man av manligt kön brukar det ha motsatt effekt - då är det plötsligt en till inblandad i matchen.

Söndagen blev av naturliga orsaker ganska lam. Strax före tio på kvällen påtades lite mat ihop, och sedan var det väl piss-å-ga-ligg. Tittade lite på ett program om Britney Spears igårkväll också. Hon är nog inte så dum som de flesta tror. Men hon har så ledsna ögon, den flickan:(

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar