måndag 8 december 2008

Av

Poikki, som finnarna säger. Av.

Det blev en lång skoldag idag igen. Handledning (som jag missade för att jag var tvungen att cykla iväg och köpa mera material till forskningsprojektet), tent, lunch, och direkt efter det jobba vidare med forskningsgruppen. Hade nu kommit fram till stadiet då vi ska sammanställa allting till en poster som ska vara klar för gen.rep imorgon. Det var ett drygt jobb, kan man lugnt säga. Hörde Domkyrkans klocka slå halv tio när jag cyklade hem i duggregnet. Halv tio. Det var då en tid att komma från skolan, och det kändes.

Det hade hunnit gå en stund sedan lunchen, kan man lätt konstatera. Inte kändes det som läge för köttfärslimpa direkt, så det fick bli en liten skål gröt när jag äntligen kom hem.

Och min rygg bråkar fortfarande. Det är precis samma fel som tidigare, vänster sida fullständigt i lås, så jag knappt kan svänga mig i sängen, och absolut bara åt ett håll. Rena utmaningen att komma upp ur nyss nämnda säng. När jag väl kommer upp kan jag inte stå rak, ryggen bara rätar inte ut sig. Jävligt obehagligt, och jag känner mig som en fiolsträng som strax kommer att brista.

Hann läsa igenom lite handouts till morgondagens tent, men mera än så hinner jag inte förbereda mig. Herregud, när skulle jag göra det? I natt?

Jag är för trött för att skriva. God natt.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar