torsdag 18 december 2008

Degraderad

Bah! Efter att ha varit en synnerligen Mogen, Självständig och Vuxen Dam, som har sitt eget hushålle (citat Lotta på Bråkmakargatan) i Åbo, har jag nu degraderats till att vara Maja, 11 år i Öja.


I natt har jag sovit i den här lilla saken, precis som jag gjorde som liten. Vid ett tillfälle hade den två Tom&Jerry-klistermärken på gavlarna, men de är numera borta. Jag visste knappt var jag var när jag vaknade.


En titt i bokhyllan hos Maja, 11 år avslöjar dessutom litteratur av högsta rang. Tvillingarna-böckerna står kvar. Jag äger inte så där värst många, har visserligen några till någon annastans, men de verkliga mängderna lånade jag på biblioteket. Tvillingarna, tvillingarna, tvillingarna.

Det är ganska cool att vara Maja, 11 år. Dock klarar jag inte längre av svensk tv, det är alldeles gräsligt. Försökte titta lite på tv4 igår, men det gör ju ont i ögonen! Allt är överdrivet, överspelat och så förbannat mysigt och snuttigt och puttenuttigt. Svensk tv suger! I Åbo har vi ingen dylik dynga. Tacka vet jag Nelonen, Subben och så The Hills på MTV, såklart.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar