tisdag 9 december 2008

Änt-li-gen!

Klockan är tjugo före fem, och här sitter jag i allsköns ro i hemmets trygga vrå. Jag börjar nästan vara van vid att sitta i skolan den här tiden och svettas över forskningsprojektet. Men vet ni vad? Det är slut med det nu!:)

Imorse steg jag upp i god tid och trampade i ett närapå-duggregningt Åbo mot skola och väntande tent. Den där som jag hunnit ögna igenom materialet till sent igårkväll innan jag hoppade till kojs. Skrev och plitade svar på alla sex frågor, och sedan var det gen.rep. av postern till vårt forskningsprojekt. Efter att alla grupper presenterat vad de kommer att säga på den officiella presentationen på torsdag kväll fick vi börja färdigställa det sista.

All text på postern var fortfarande bara fäst med sinitarra, för att vi skulle kunna ändra om någonting ännu inte stämde, men det mesta verkade vara okej. Vilket betydde att vi fick ändra ett par småsaker och sedan fästa allting permanent. Nu är det klistrat, klappat och klart. Postern blev enligt mig själv och resten av vår grupp riktigt bra. Ska fråga lov av resten av gruppen om jag får publicera den på bloggen i något skede.

På torsdag kväll är det alltså den officiella posterpresentationen som är öppen för allmänheten. Då ska alla stå vid sina posters och turvis presentera resultatet på tre minuter (professorn står med tidtagarur, så det gäller att hålla takten), och sedan ska vi vara beredda att svara på frågor. Sedan, gott folk - färdigt!

Imorgon har jag terapi, och så ska vi ha den frivilliga kursen i avancerad Word som kommer att vara till hjälp nu när det ska skrivas kander och andra mera petnoga saker. Kursen som är så frivillig att "den som int går den frivilliga kursen i Word e dom-i-hovo. Den kommer att bli mobbad för resten av studietiden och jag handleder aldrig dens gradu", enligt professor S. Synnerligen frivillig, alltså.

Ryggnyheter: fortfarande helt fucked up. Borde ringa massören.

2 kommentarer:

  1. Tänk... 3 minut för ALLT hede arbeiti!!! Jeeestas...

    SvaraRadera
  2. Ja veit, he va just he vi konstatera ida. Men säj int e höögt na fleir gang, fö ja vill int tänk på e:-S Fast - vi får ju faktiskt HELA 6SP för e å. Man kan int vara annat än... nöjd..?

    SvaraRadera