torsdag 22 mars 2012

Turnén fortsätter

Ikväll slog jag mig igen ner vid en färdigbryggd kaffekopp vid ett köksbord i Halkokari. Inte i samma hus som igår, dock. Måste ju ge mina värdar och värdinnor chansen att pusta ut lite mellan mina besök, och således travar jag runt i olika lägenheter istället. Den här gången bar färden hem till bästa L för att inhalera lite koffein, skratta bullrande och diskutera om osmakliga ämnen. Idag till exempel pissprov. Och bra mycket vulgärare saker, men det tänker jag inte gå in på, för då kommer jag att få en massa suspekta läsare som googlar in hit på äckliga sökord.

Imorgon är det motherfucking fredag. Igen! Jag kan inte fatta hur veckorna går så fort. Jag tycker att måndag var senast igår, och nu är det alltså tänkt att man ska knyta ihop arbetsveckan och liksom sticka iväg och fira helgledighet. Nå, inte mig emot. Jag har ett par viktiga projekt att ta i itu med i helgen. Och nej, numera är det inte "skriva åttahundra timmar på gradun" eller "läsa till litteraturtent" eller ens "skriva praktikrapport". Projekten går mera ut på att hitta a) trevlig vårkappa samt b) trevliga vårskor. Kan man väl stå ut med, tänker jag.




5 kommentarer:

  1. Motherfucking fredag?? Hahahaha! Lustig!

    SvaraRadera
    Svar
    1. Men det ÄR ju motherfucking fredag :)

      Radera
  2. Shopping och graduskrivande låter väl ungefär lika lockande båda två i mina öron, förklarar väl varför det tog mig 3 år att få gradun klar och varför jag är livrädd för att produktionen av den skomodell jag använder dagligen skall upphöra (brukar se till att alltid ha ett nytt par på hyllan utifall att...)...:D

    Dock: Det mesta smäller högre än vinterledighet + infuensa, så kört hårt!

    Signerat "Rinnande Väderkornet". (indiannamn)

    SvaraRadera
    Svar
    1. Själv föredrar jag då shopping! I synnerhet frivillig sådan i vårsolen på stan:)

      Nja, lite gubbvarning på att använda (och hamstra!) samma skomodell i flera år, eller..? :P Att blogga om den kommande helgen utan att ens nämna öldrickande är å andra sidan rätt mommo det också. Så, jämnt skägg får man väl säga.

      Radera
  3. Huvudet på spiken, tror jag känner mig precis som en sådan även om det nu troligen inte beror på skorna...öm i hela kroppen och utan ork, bihålorna är i en klass för sig...så även om jag i normala fall nog gärna skulle kunna tänka mig att bjuda på en öl så får det nog bli en annan gång...:/

    Silverte kanske?? :P

    SvaraRadera