fredag 16 mars 2012

Freaky friday

Har fått undan massor med pappersarbete på jobbet idag! Fick sådant flow redan direkt från morgonen så det gällde att bita i och producera text utav bara helvete! Jag fick kruxa och kruxa och kruxa på listan "kontorsarbete som måste fixas", så jag kom ända längst ner på sidan när klockan slog fyra. Eller fem hann den visst slå innan dess, men det är väl inte så noga om hundra år.

Dessutom har jag medelst ett par telefonsamtal och en snabb utryckning och dörröppnande på lunchen också fått fixat spisen. Gick på ett kick och kostade gratis! Så HiMLa pRoDukTiV LuLz!

Ber om ursäkt för alla utropstecken! Som jag strör runt mig! Men när jag är så entusiastisk och har ett sådant flyt idag! Till skillnad från till exempel igår! Då jag mera var som en apatisk sengångare!

Min mor uttryckte en viss oro över att jag mixtrade med elspisen igår (fipplade med proppskåp och fick det plötsligt att lukta bränt gummi i hela köksregionen helt plötsligt, ojdå), eftersom jag ringde heimgååln och försökte rådfråga pappa litegrann. Nå, inte blev varken han eller jag särskilt mycket klokare av samtalet, så jag gav upp spisprojektet och gick och la mig istället. 

Idag sms:ade mor och undrade om jag hade överlevt natten. Jag svarade klämkäckt något i stil med att "Nej. Jag textar nu från dödsskuggans dal". Och mamma textade tillbaka: "LOL".




Inga kommentarer:

Skicka en kommentar