måndag 26 mars 2012

In the glove

Så var den måndagen i handsken! Jävligt märkligt uttryck, det där, att ha homma hanskassa. Vadå i handsken? Vad skulle man lägga i den, annat än handen? Och när arbetsdagen är slut så tar man ju av sig arbetshandskarna, sådär metaforiskt sett. Då har man ju ingenting hanskassa. Hur som helst - bra gick det, nästan utan sömn. Men kaffet smakar Psycho Circus idag (alltså kiss, för den som inte hänger med i min avancerade humor, höhö).

Det jag har att glädjas över nu är ett par mail. Dels ett som jag skickade själv, för att jag tog mig i kragen och helt kallt bara klickade på send-knappen, fast det inte var nödvändigt. Jag bara kände för det. Dels det hurja trevliga svaret jag fick, ett sådant som värmer i bröstet. Och förutom den konversationen så värmer en annan konversation, förd på facebookmailen förra veckan. Ibland har man bara så sjuu-huukt fina människor i sin bekantskapskrets. Maila mera, folket!

2 kommentarer:

  1. som vi brukar säga på mitt jobb då vi e mitt i skiten; "homma on hanskassa, mutta hanska hukassa" :D

    SvaraRadera
  2. Nå lite så är det väl! Huvudsaken är väl att man fick allt i handsken. Vart själva handsken sedan for är en annan sak...

    SvaraRadera