lördag 6 november 2010

Trött som en hackad lök

Sovit för få timmar inatt. Vaknat lite för sent, brådis till jobbet (i regn), trixat med en massa saker samtidigt på jobbet, cyklat hem (i raketfart). Byta om, cykla till gymmet, träna, springa via butiken och cykla hem tillbaka. Hämta bilen jag skulle låna.

Duscha, kränga på mig kläderna, laga mat och äta. Ta ut soporna på väg ut till bilen. Köra till Kronoby på ett ärende i beckmörkret på helt okända vägar. Köra bilen till Öja. Där blev det pit-stop och en kaffepaus. Sedan få skjuts av bror tillbaka hem till Neristan. Klockan är då 00.23. Ramlar in genom dörren.

Är det okej att känna sig lite trött och sliten? Ska nog börja lägga huvudet på kudden småningom. Om jag bara orkade med hela den där ta-bort-sängtäcket-borsta-tänderna-klä-av-mig-grejen.

2 kommentarer:

  1. Helt ok, normi päivä, kul att inse att du också är en "normal" person som oss andra ;) -Svante-

    SvaraRadera
  2. Okej, bra:) Kändes lite overkill där ett tag... när jag satt helt andfådd med kvällsmaten som fortfarande inte riktigt hade landat i magen i bilen på väg till Kronoby i mörkret. På en fredagskväll. Lite onödigt lång dag kanske, med tanke på att den hade startat tidigt och föregåtts av alltför lite sömn. Men det går bra sålänge man har tempot uppe!:)

    SvaraRadera