söndag 14 november 2010

Trångt och upptrissat

Piiuh! Intensiv dag igår, trots att det var lördag, och alltså ledigt för oss som jobbar på kontor (gör v-tecknet och diverse segergester för mig själv). Inledde dagen med ärenden på stan, och nu nalkas den här förbannade jävla tiden på året då det är så satans mycket folk överallt. Det är ett helvete. Jag hatar folk som trängs, och folk som står ivägen. Och överlag om det är för många människor på för få kvadratmeter.

Igår var till exempel helvetet löst i Clas Ohlsson. Människor överallt, och värst av allt - skrikiga ungar. Speciellt två irriterande saker som sprang omkring planlöst och lekte tafatt mellan hyllorna och tjöt av skratt.Under hela tiden jag var inne i butiken rusade de runt, skrek åt varandra, skrattade och knuffade till folk under sin lek.

Vafaan?! Jag förstår att fyra-femåringar gärna springer runt och leker, men då ska mamma eller pappa sätta stopp, och säga att såhär gör man inte. Man har inte rätt att tyrannisera sin omgivning, omgivningen har inte skyldighet att bli tyranniserad. Men mamma och pappa går stillsamt runt och plockar i julpynt och elektronik, medan ungarna röjer runt. Ungarna var så upptrissade att de talade i skrikande ton åt varandra "JEREEEE! TUU KATTOMAAN! JEREEE, JEREEE, JEREEE!!!".

Gaaaah!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar