söndag 7 november 2010

:(

Har gått runt och varit småförbannad hela helgen. Över småsaker. Irritationen kulminerade här ikväll, och jag fräste ganska elakt i telefon. Fast egentligen är jag inte så arg. Jag är mest leid. På mig själv och på allt som rör mig. Existensen som sådan, för att precisera.
http://images.halloweencostumes.org/hippie-afro-wig.jpg

Nu har jag hur som helst tvinnat upp mitt fuktiga hår på sådana där skumgummikorvar. Med förhoppningen att bli lockig och ljuv tills imorgon. Lockar ger nämligen en blid och vänlig framtoning (eller hysterisk krullfreak, endera) och man sprider positivitet omkring mig. Alltid lurar jag väl någon.

Det som är trevligt är att jag imorgon klockan åtta kliver in på Världens Bästa Arbetsplats och inleder en ny vecka. Ska fokusera på det istället.

3 kommentarer:

  1. Lycka till imoron, det kommer nog att gå bra :) -Svante-

    SvaraRadera
  2. Jag har märkt det där med att lockarna ger ett snällt intryck. "Aj, kan Jonna svära??" är en rätt så vanlig kommentar i min burriga värld. Undras om min hårtvilling Michael har samma "problem"? http://www.last.fm/music/Michael+Bolton/+images/3291875

    SvaraRadera
  3. Svante >> Tack, det gjorde det:)

    Jonna >> Så det är DÄRFÖR du hade en sån harmonisk inverkan på gradukontoret. Blev man minsta frustrerad var det bara att beskåda de vackra lockarna vid grannbordet;) Du kan skratta dig lycklig som får vara blid och ljuv varje dag!:)

    SvaraRadera