fredag 1 juli 2011

Lite sömn, mycket av allt annat

Puh! Det är tungt när det är så varmt. Inte värmen i sig, men att man måste göra grejer hela tiden. För att ta vara på dessa alltför få varma dagar vi har i det här landet. I förrgår var jag ute och trissade semisent, kom hem och fick i princip krypa till kojs direkt. Sov dyngdåligt, skrapade ihop till kanske fyra timmars sömn till sist.

Nåja, upp tidigt och iväg på jobb. Framställde en lunch av en burk tonfisk och lite random gräsväxter och blader eftersom jag inte hunnit stå och koka någonting dagen innan. Efter jobbet springande med andan i halsen till gymmet, och därifrån raka spåret till beachen och hoppa i plurret. Sedan soltorka på stranden. Just när jag började känna mig medvetslös av hunger, efter jobb och träning och tänkte åka hem och äta, då pep telefonen och jag kommenderades till Bryggan på kvällskaffe med damerna.

Och om man tittar på alternativen denna perfekta sommarkväll såg de alltså ut såhär: a) stå hemma och svettas och koka mat eller b) sitta med de bästa på en vacker Brygga och prata skit och dricka kaffe och se när fiskar då och då spritter till och stänker vatten strax under ens fötter - vilket väljer man då? Nå, inte är det matalternativet i alla fall.

Alltså hem i full fart, byta kläder än en gång och så iväg mot Öja. Och onekligen en vacker afton var det. Absolut kav lugnt, inte ett vasstrå rörde sig, och solen började sakta sänka sig mot björktopparna. Till sist, sent om sider landa hemma på allvar för första gången den dagen. Och då var det tack och god natt.

Det har varit en intensiv vecka, som har susat förbi i rasande fart. Fattade inte att det var torsdag och alltså fem före helg, förrän det kom på tal igår. Jag tycker att det rimligen borde vara typ tisdag kväll nu, men tydligen står det fredag i almanackan. Inte mig emot, jag ser fram emot en liten sovmorgon imorgon, efter att ha sovit lika bra som en vampyr med AD/HD den här veckan. Inatt riktigt jävla pissdåligt, ännu efter 04 någon gång gick jag upp ett sista varv och klampade eftersom jag fick så tråkigt.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar