onsdag 6 juli 2011

Designern

Ibland borde man vara sin egen designer. Eller ha en anställd sådan. Jag får nämligen rätt ofta någon slags idé gällande någonting som jag bara måste ha. Och det är alltså ingenting jag har sett i någon butik eller på nätet eller någon annanstans. Jag hittar alltså på någonting som jag skulle vilja ha. Lite som att gå och längta efter glass som smakar gnoij eller sakna tv-programmet Blipp. Saker som alltså inte finns.

Här senast var det ett par skor som jag prompt måste ha. Skor som skulle ha - eget citat - "satans massa remmar och buissness". Inte gladiatorskor och inte högklackade skor med remmar. Jag visste bara att det var en speciell typ av skor jag skulle ha. Alltså måste ha. Som tur råkade jag hitta dem jag skulle ha helt apropå. Till nedsatt pris, dessutom.

Nu har jag nya projekt. Till exempel behöver jag en topp eller en klänning med den oklara beskrivningen "rolig rygg". Jag är så trött så jag kräks litegrann på den här raka, tråkiga tanktopmodellen på toppar och klänningar, eller den som jag avskyr: tunna axelband med synliga bh-band under. Som var siisti i högstadiet. En rolig rygg kan vara flätad. Eller ha en sådan där lång och smal brottarrygg. Eller ha någon typ av öppen rygg. Eller något. Har googlat och kollat, men hittar ingenting.

Och så behöver jag en kort och tunn kofta/kavaj/whatever med korta ärmar. Att ha till vardags, eftersom jag äger så många ärmlösa plagg, och behöver täcka axlarna på jobbet. Ingen aning om sådana ens finns, men om det gör det så vill jag ha... sisådär en tre-fyra stycken.

Sedan har jag någon tanke om en särskilt slags bikiniövredel och så var det något med ett roligt vristsmycke också. Men de har jag inte till fullt designat färdigt i mitt huvud ännu...

Och jag har inte ägnat morgondagens lunchlåda en tanke ännu. Eller jo, ett flertal tankar nog. I stil med "Fan, jag borde väl laga någon mat tills imorgon", i ganska många omgångar. Men inte kommit längre än så. Nå. Tänker i alla fall inte börja knåpa ihop någonting mera ikväll, det får bli någon slags improvisation imorgon istället.

Inatt har jag också hostat som en liten, argsint getabock. Klockan stod på drygt 04 när jag rosslade som mest. Detta är alltså andra veckan med minimal sömnmängd. Rätt segt.

2 kommentarer:

  1. Finns int e na typ åv verktyg för "mind transfer" som du kan kopel ti en printer på ditt jobb?

    Elder kanstji du int vil ha toko svart på vitt? ;)

    SvaraRadera
  2. Vänt nu... printer har ja. Å kopieringsmaskin. Å laminator. Men int na mind transfer-verktyg. Liti svagt åv arbeitsgivarn kan man tyck:-/

    SvaraRadera