söndag 31 juli 2011

Super Mario heaven

Lugn morgon med ett par koppar kaffe i soffan innan jag styrde iväg mot en sedvanlig sommarlördag på playan. Solen sken och det blåste lite skönt från havet när jag åkte förbi den lokala pizzerian. Där jag bongade en uppblåsbar Barbara-docka i rännstenen. Jahapp. Nå, konstigare saker har man väl sett en lördagsförmiddag. Tyvärr hade någon hanterat den ganska hårt, så den var trasig och halvtom på luft.

Njöt som en liten kissekatt i solen. Himlen var sådär knallblå, och hade riktiga Super Mario Bros-moln. Ni vet, ulliga, puffiga moln som är plattare nertill och toppigare upptill. Mmm... fina moln gillar jag. Såtillvida att de inte skymmer solen, ty då vill jag omedelbart att de ska dra åt helvete. Idag skymde de inte solen, utan utgjorde bara en fröjd för ögat. Ah!

Annat jag har hunnit med idag är att skruva lite bil (läs: stå bredvid och intresserat titta på när någon som kan byter en slang), relaxa en stund på Heimdjäälon och äta lite glass med en bror på farstubron, samt avsluta med en öl på Bryggan i gott sällskap. Dagens viktiga ämnen: användandet av flipflops på arbetstid, olika ords alternativa och ibland lite pinsamma betydelser samt huruvida chips är en lämplig kost för treåringar. Med mera.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar