onsdag 20 januari 2010

Kaffe, tofflor samt en och annan kaka

Idag stack jag iväg på kaffedejt med min goda vän P och hennes bebis. Som inte ens är någon bebis längre, utan en finurlig ung man som nyligen firat ettårsdag. Vi hade väldigt trevligt, och lille A verkade uppskatta min imitation av en racerbil. Speciellt det gnisslade ljudet av däck var skoj. Efter en kort, kylslagen promenix med lillen i vagnen somnade han på altanen och vi (jag var på vippen att skriva "vi mammor" här...) tog en kaffekopp vid köksbordet.


Efteråt drog jag ner en repa på stan. Köpte tofflor, halleluja. Det är en sådan där sak jag har haft för avsikt att köpa i säkert fem års tid, men liksom aldrig kommit mig för. Dessa svartvita lapplandstofflor föll mig dock i smaken. Mina fötter är i skrivande stund varma och sköna.

Har rastlöshetssyndrom idag, antagligen för att jag har varit ledig. Jag försökte sysslesätta mig med att baka ett par kakor, kvargtårta i långpanna och Junibackens chokladkaka, men likförbannat kröp det i benen hela kvällen. Var på vippen att ta mig en löprunda men eftersom klockan är över tio och det är ungefär femton minusgrader ute känns det som om jag borde låta förnuftet tala istället.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar