torsdag 10 september 2009

Vässar bloggfingrarna

Nu - NUUU mina damer och herrar blir det blogguppdatering! Jag har flera gånger påbörjat olika inlägg under den senaste tiden, men det har resulterat i platt intet. För vad ska jag skriva? Jag har haft LOMA i två veckor, och inte åstadkommit någonting. Annat än en mycket välstädad mugg (jag förlorade tävlingen i att vänta tills den andre städar. Det blev till sist oövervinneligt äckligt. Fan också, jag kämpade envist.).

Efter att ha upplevt den österbottniska sommaren som beskrivs i förra inlägget packade jag min väska och hoppade på tåget söderut. En ganska okej resa. Mellan Tammerfors och Åbo satt jag mest i restaurangvagnen och drack kaffe och läste tidningar. När jag efter en lång promenad med tung väska i ett varmt Åbo kom upp till lägenheten kändes det som om jag aldrig varit borta.

Har hunnit vara några dagar här, och egentligen inte åstadkommit särskilt mycket. Men visst känns det lite pirrigt att skicka och ta emot mail där man nämner det magiska ordet GRADU. Och så klart kul att se alla efter sommaren. Den första skoldagen avslutades med att hela klassen gick hem till professor S där det bjöds på skumpa, mat, diskussioner och höga skratt tills mörkret hade fallit över akademikvarteren. Ganska okej skolstart!:)

2 kommentarer:

  1. jag hann redan tro att du övergivit dina trogna bloggläsare.
    lycka till med studierna, hoppas allt går lika bra som starten :)

    SvaraRadera
  2. Tack! Men det kan inte bli skumpa varje dag, det blir aldrig något studerande då:P

    SvaraRadera