måndag 14 september 2009

Tvätt, löprunda och lite nedskriven text

Söndagen tillbringades med att traska till Siwa och köpa en ny glödlampa, eftersom den jag hade sa upp kontraktet med ett litet poff. Så satt jag ute i gräset på en filt och läste en bok jag lånat av min svägerska:D En bra sådan, jag passar på och läser nu när jag har tid. Snart är det tänkt att det inte ska hinnas med någon skönlitteratur.

Bror var hit och tvättade lite kläder, och låg på soffan och läste gamla tidningar medan vi väntade på att maskinen skulle bli klar. Så fint och systematiskt plockade han sedan upp plagg efter plagg, vek dem omsorgsfullt och la dem i sin ryggsäck. "De här handdukarna skulle jag tvätta, de lär ludda!" sa han. "Har du fått order om det?". "Jepp. Från högre... eh, militärgrader".

När mörkret föll tog jag en löpsväng runt studentbyn och lite andra vägar. En lugn kvällslänk. Några farbröder utanför en strippbar skrek lite när jag skubbade förbi, men annars var det stillsamt i staden. Förresten tycker jag att farbröder som är ute på sådana ärenden ska gå in och titta på tuttar, inte stå ute på gatan och röka och hojta skamliga förslag åt förbipasserande.

Idag har jag skrivit lite grejer inför stundande studier. Lite tankar och sammandrag, så att man lättare ska få ordning på det man har planerat. Jag är lite sugen på att hugga i, faktiskt. Det är väl bra att inspirationen håller i sig några dagar in på höstterminen i alla fall:P

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar