måndag 21 september 2009

Besök i helgen

Jag hade besök i helgen, och resultatet av detta blev att min röv nu kommer att ha det betydligt bekvämare framöver. Utan att ta i har mitt arsle nu en drömtillvaro. Den har kommit till stjärthimlen, rentav. Låt mig förtydliga.

På lördag anlände mor och far och dessutom min svägerska som hade varit på Österbottensbesök. Med sig hade de den underbart sköna soffa jag tidigare i höst köpte av en god vän. Det finns många olikheter mellan den soffa jag har haft i sex års tid, och den jag nu har. Till exempel är skillnaderna liten/stor, trasig/hel och obekväm/underbart mjuk.

Visst har den gamla soffan tjänat mig väl. Inköpt för 20 pix på en loppis i Kokkola hösten jag flyttade hemifrån. Sprucken i sömmarna. Så liten att man bara kan sitta två i den om man känner varandra bra och inte har för stora bakdelar. Men det var inte särskilt vemodigt att uppgradera den till en ny. Tack, snälla S för att jag fick överta den av dig. Den kommer att vara till stor glädje! Mellan dynorna hittade jag för övrigt fem hårsnoddar, två svarta, två vita och en röd. Ingick de i priset?;)

Helgen gick förutom att bära soffor i trapphus ut på IKEA-besök, vilket för min del resulterade i hela sex dricksglas av modellen Vänlig. När vi kom tillbaka hem imponerade jag på mor med att servera starkt kaffe och hembakade kakor. Poäng! Söndagsfrukosten intogs i min brors lägenhet, med det som hör till när man precis flyttat hemifrån. Udda kaffekoppar och lite ont om skedar. Ett durkslag agerade brödkorg och så vidare.

Det var den helgen. Jag ska strax ställa mig iväg mot skolan och ta tag i veckan. Tack för hjälpen med soffan, mamma och pappa. Och tack för maten!

1 kommentar:

  1. VASSEGO! Men he va väl oskyldot entå, fem hårband =D De ingick i priset,ja! Kram!

    SvaraRadera