tisdag 1 september 2009

Viktigt inköp

Har gjort en bra investering idag. En synnerligen nödvändig sådan, jag skulle själv kalla det ett kap. Jag tog min bror med mig till stan för att köpa en dator. Äntligen. Min gamla dator har sedan länge varit värd att gå i pension, och jag har varit tacksam för varje dag den överhuvudtaget har funkat. I vintras höll jag bara tummarna för att den skulle hålla ihop tills kanden var färdig. Och med nöd och näppe gjorde den det. Sjåsade och ylade redan när man startade upp den, och hade en evighetslång process för att komma igång. Ibland slocknade den mitt i någonting viktigt, och man kunde aldrig lita på att den funkade som den skulle.

Idag har jag äntligen köpt en ny. Visst kostar en dator många sköna slantar, men för en studerande som förhoppningsvis ska få kicka igång Det Stora Skrivandet inom en snar framtid är en fungerande dator ett måste. Jag fick en bra deal, och var så nöjd när jag traskade ut med den nya datorn i sin låda:)

2 kommentarer:

  1. Oj tå ja sku kuna skriv Det Stora Skriveriet (?) ilag medde... Ja vill å få feedi miin studeras... Lyfter på hattn åt de!! :)

    Föresten, huld int datorn diin på att sterv rei under Vasatidn??

    SvaraRadera
  2. Tack, men he e bara "kaveerasi" ännu, he e ana'an sak ti få na gjort å:)

    Jåå, datorn ha egentligen gjort sitt för fleira år san, men han fick så lov ti döga tills ja kuna skaff nyyan ein. Vilket ja nu ha gjort!:)

    SvaraRadera