söndag 10 maj 2009

Mors Dag

Morsdagen 2009 innebar morsdagslunch sponsored by far. På före detta sunkhaken Hickarö. Dit jag och kompis P cyklade lite lätt i pickalurven en gång dagen före midsommar. När vi kom fram var det jag, P och en till på plats. Vi hann sånär beställa varsin kalja innan ägaren kom ut och sa att de nog skulle stänga för dagen, här var för lite folk. "Nejjjjj!" utbrast jag och P i korus. "Vi har ju just kommit!". Ägaren erbjöd sig att kasta oss till stan på hemvägen, han bodde ändå ditåt, sa han. Det var ju schysst, men det fick vara ändå.

Nu har Hickarö bytt ägare och look, och är faktiskt en helt okej plats att fara till. Det ligger fint vid stranden, och har en stor, inglasad del där man kan sitta och äta eller dricka kaffe eller vad man nu vill.



Maten var god. Jag käkade kyckling i pepparsås, till exempel. Cous-cous-sallad och annat smått och gott fanns det också. Och så kaffe och tårta, dagen till ära. Vackert så. "Måste du ta kort på maten också?" väste mamma. Ja, mamma. Det måste man. Vi lever i en bloggvärld numera, och där anses sådant vara ytterst normalt.


Lillebror börjar se så väldigt stor ut, tycker jag:)

1 kommentar:

  1. hehe, hos oss heter det "morsan ska väl fota maten först" innan nån vågar hugga in på födan ;)

    SvaraRadera