söndag 17 maj 2009

Arbeta

Imorgon börjar jag jobba, tack-för-fan-och-lov! För så här funkar det ju inte. Alltså att gå omkring och vara arg hela tiden. Och reta upp sig på onödiga kommentarer. Detta är sista dagen på min minisemester. Just nu känns det som om den kunde ha varit ogjord.

Det är väl detta som kallas kompromiss. Alltså att det ena böjer sig för den andra. En tidtabell (som enligt utsago inte finns) gäller, och den ena ska vara beredd att hoppa in när som helst. En åsikt gäller, och är man inte med på den, så är det helt enkelt sorry, låt vara då.

Normala människor har nämligen ett liv. Man kommer överens om tider, prickar in i almanackan. Sedan agerar man utifrån det. Inte utifrån att någon ska ringa och fatta beslut. När som helst på dygnet.

GAAAAAAAAAAAH! GAAAAAAAAH!!!

2 kommentarer:

  1. Om he var mena åt me så förlåt. Kan int sej na muki meir än he... :(

    SvaraRadera
  2. Nee, he va int te ja mena! Sori om ja uttryckt me klumppot så att du troodd he. He va faktist nan aader som ja syfta på, men vars namn ja int iiss "häng ut" ijee.

    Men ja sku djeen ha råka te å lilla b, så läng san sist:( Synd att int e valt åv. Ja skickar liiti styrka såhe på avstånd iställi, åt te å babyn å heila lilla familjen. Tsemppiä!

    SvaraRadera