måndag 11 augusti 2008

Påtar på


Eftersom det var söndag igår, och jag fortfarande var i tjänst men hade L som i Ledig inprickat på listan, är det väl denna dag som räknas som den riktiga första lediga dagen? Hur som haver. Jag satt uppe hela halva natten igår, och sov hela halva förmiddagen idag. Eller klev upp strax efter tio, så det är väl inte direkt katastrofalt. Har hunnit titta på Finlands första guldknipande i Peking-OS, fixa lunch till Arbetaren, läsa ÖT, steka ett ägg, dricka kaffe och drälla framför den här skärmen. Inte illa pinkat. Ska ställa mig iväg på en löprunda här småningom. Eller egentligen när som helst idag, jag har ju inga tider att passa, ah!:)

Egentligen är det ganska skönt att ha ledigt så här sent. Visst skulle det ha varit perfekt med den där värmeböljan på semestern, men jag hade i alla fall många lediga dagar med superväder av ren tur. Nu behöver jag inte ha någon "solstress" eller "vackert-väder-panik", så man måste ligga och pressa eller måste vara på stranden eller inte får gå på stan eller sitta inne och läsa. Nu kan jag göra vad som helst med gott samvete, utan att känna att jag slösar bort dyrbara soltimmar. Som till exempel blogga.

Kikade runt på ikea.com igårkväll, och blev sugen på att handla en massa prylar. Eller en massa prylar är jag inte alls sugen på, men ett par saker skulle jag behöva. Och det är billigt, så man har råd att unna sig någonting fast man annars håller hårt i pengarna så här inför stundande studieår. Tur att man bor så smått så man inte behöver nästan någonting:)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar