måndag 11 augusti 2008

Många frågor

Lovar du att vara ärlig? Bäst att aldrig lova någonting... ser ni någon ring på mitt finger, kanske..?;)

Du heter: Maja Henrika, är inte det uppenbart?

Smeknamn: Ingenting officiellt, men "vissa" har för vana att kalla mig Eivor Fritz-Johan ibland. Det innebär oftast allvar.

Låt just nu: Just nu är det natt och tyst. En legendarisk låt från Terjärv, där jag just nu befinner mig, bär titeln "I rävä eri mörkt". Den kunde passa bra nu.

Beroende av: Mat på bestämda och regelbundna tider, annars blir jag konstig.



Favoritkaraktär(er) i bok:
Det måste vara Loranga! Sådan vill jag också bli! Minus giraffen på sophögen, och hans gamla pappa Dartanjang i vedboden, dock...

Vem behöver du mest just nu? Nå M. Men jag hatar att behöva och behövas. Jag vill kunna själv!

Vad tror folk om dig? Högfärdig, sur och knaro. Stämmer kanske lite för väl.

Stämmer det?: ...men det vill jag inte!

Vad får du oftast komplimanger för?: Låter så fult att säga det själv, men jag har faktiskt fått otroligt fina kommentarer om mina ögon, så kanske det ligger ens någonting i det?

Vad säger du för att imponera på någon? Att jag har myyycket skog!;)

Hur imponerar man på dig? Med humor. Helt klart. Mycket pengar och en fin bil också, givetvis... :D

Brukar du skratta för dig själv? O, ja. Det har hänt.

Vad står det i ditt senast inkomna SMS?: En sträng uppmaning av Lillgumi att skicka henne min adress BUMS TVÄRT.

Vilken är din favoritmålning?: Svårt att säga. Det ska vara lagom slarvig och stämningsfullt. För perfekta "marknadstavlor" är fruktansvärda.

Vart bor du: Åbo, men är uppe i Österbotten över sommaren.

Trivs du där: Jag trivs nog ingenstans egentligen. I alla fall inbillar jag mig alltid att jag bör vara någon annanstans.



Äger du några converse: Nee. Men funderar på ett par grågröna..?

Festar du mycket: Räknas ett (1) vinglas igår? :D

Sprit, cider, vin eller öl: Vin, tack. Rött.

Brukar du bli för full: Har hänt sig, men inte på ett tag. Jag brukar tyvärr upptäcka det ungefär strax när jag tagit en för mycket. Hmpf.

Mobiloperatör: Elisa.

Är du allergisk emot något: Nej, ingenting. Kanske jag kan tacka min uppväxt i ett... ähum, inte helt kliniskt rent hem..?

Hur svarar du i mobilen: "Nå hej" oftast. När ett okänt nummer svarar jag oftast... inte. Med mitt förnamn om jag trots allt måste.

Nästa mål i ditt liv: Nu ska jag bara försöka ha ledigt. Längre än så är jobbigt att tänka. Jobbigt gillar vi inte.

Vem ringde du senast: Det var nog M.

Vad sa du senast du pratade med någon i telefonen? Det var med min lillebror, och jag svarade främst "ja", "nej" och "i Krasslandet" på hans frågor.

Antal sömntimmar inatt: Många, för jag slappade hela förmiddagen.

Sov du ensam? Ja, nå inte var det jag som producerade de där snarkningarna!

Tycker du om din pappa? Det är klart. Fast han ställer så himmelens dumma frågor hela tiden.

Brukar du komma i tid? Låt mig säga så här - jag kommer exakt i tid, inte en minut före! Däremot brukar jag inte vara sen, försover mig mycket sällan, till exempel.

När mår du bra? När det är sommar, hett och fint, och jag precis kommer upp ur vattnet efter en simtur och sitter och soltorkar.

När blev du fotad senast? Det kommer jag inte ihåg. Någon dag sedan kanske? Oftast fotar jag mig själv för att sätta upp någonting i bloggen, men så glömmer jag det, eller så inser jag att den här bilden är nog ingenting jag vill visa.

Hur känner du dig nu? Lite trött.

Vanligaste färgen på dina kläder? Svart, faktiskt.

Vad tycker du om fötter? En klar fördel om man har planerat att gå. Om man undrar ifall jag har fotfobi, kan jag efter denna sommar säga att jag definitivt inte har det, fast jag inte direkt har haft det innan heller. Men för er som vill veta: tryck-, skav- och liggsår på hälar har jag sett, och det är ingenting för känsliga. För att ge ytterligare info kan jag berätta att uppspruckna, svarta, ruttnande fötter liknar inte levande sådana, och de luktar definitivt som någonting som inte levt på länge. Dessutom läcker de genom bandage, stödstrumpor och omslag så man får städa golvet där de har suttit ibland...

Är du smart? Det skulle jag då inte påstå.

Är/var du aktiv i skolan? Om man tar hänsyn till mina förutsättningar och dessutom jämför med mina tidigare insatser, skulle jag säga att jag är mycket skötsam numera!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar