söndag 25 november 2012

Så gick det då

Uuh. Drog på mig träningskläderna och trampade till gymmet. Duktigt seg i både kropp och knopp. Knappt någon sömn och gårdagens vinsmuttande i bagaget. Var lite knäsvag och svettig redan när jag hämtade en skivstång och ställde mig för att vänta. Uuh, som sagt. Och ett sådant bra beslut det var! Fantastiske Timo drog söndagspumpen, och han hade mixat ihop ett dödspass med BARA bra musik. Det var Guns 'N' Roses, det var Bon Jovi, det var AC/DC, det var Eye of the Tiger och allt möjligt. Jag går igång något så inåthelvete av sådant. Ni kan tro att jag var nöjd med ett sådant upplägg.

Var så nöjd och glad och tillfredsställd (och darrig särskilt i bröstet och axlarna) när jag cyklade hem i beckmörkret. Ställde cykeln mot husväggen och tog i samma fart en rask powerwalk till Halkokari för att hämta bilen jag lämnade där igårkväll.

Det var mörkt där längs sundstranden.

 Alldeles ensam traskade jag längs cykelvägen med en bra podcast i öronen och funderade.

Nu är vi i realtid. Jag har tagit en ångande het dusch - så kallad bastudusch som vi kallade det för i åbokollektivet. Då bodde vi tre brudar tillsammans och hade en dusch, vilket betydde att man måste meddela om man tänkte duscha länge. "Jag tänkte ta en bastudusch, passar det?", och om man fick jakande svar var det bara att ställa sig och vrida varmvattenkranen i botten och stå där i timtal. Nånej, inte timtal. Men rätt länge. Så har jag fixat lite mat och stjälpt i mig kvällskaffet. Sitter nu i soffan och vickar på stortårna och känner mig rätt nöjd.

Sådär om vi ska summera helgen så har den varit rätt okej. Jag har städat, handlat två julklappar, fixat två nya handdukskrokar på toaletten, slappat i soffan och tittat på senaste Erik och Mackan-avsnittet, druckit vin på krog (trots denna min krogskräck och allmänna angst, men jag jobbar ju på den) och tränat. Så mycket mera kan man väl knappast kräva av ett helt vanligt veckoslut i november. Ja, och så såg jag julgubben i stan också.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar