onsdag 14 november 2012

Men AJ!

Alltså ni tror säkert att jag hittar på bara för att ha någonting att blogga om, men jag lyckades idag med ännu en ny bedrift. Jag körde över min högra stortå med skrivbordsstolen. Medan jag satt på den. Stolen alltså, inte tån. Eller ja, jag satt ju i princip på tån också. Med stolen.

Hur är det ens möjligt? Jag satt i allsköns ro på kontoret, och så med en hiskligt knastrande rullade jag stolen framåt, och krånglade in högertån under ett av hjulen. Och den knycklade in sig i strumpan och fastnade. Medan jag själv satt på stolen. När jag försökte dra undan foten gick inte det heller, utan den klämdes bara fast hårdare. Herregud så ont det gjorde med den vassa hjulkanten som skar in i nagelbandet.

Instinktivt försökte jag hastigt som fan resa mig upp för att lätta på tyngden  mot tån, men eftersom jag satt fast ledde det bara till att jag upprepade gånger studsade upp och ner på stolssitsen. Med tån i kläm under mig. Ögonen tårades och jag visste inte hur jag skulle vara.

Det är verkligen ingen dans på rosor detta med att Jobba På Kontor. I mitt fall är det mera en dans på stortån. Med en stol som redskap. Aj.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar