lördag 17 november 2012

Drömmen

"Något av det absolut tråkigaste som finns är att höra på när folk berättar vad de har drömt om". Ett känt faktum och en sliten kommentar. Men jag vet inte, stämmer det? Ibland kanske, men jag tycker att det kan vara rätt kul att lyssna ibland.

Häromnatten drömde jag en märklig grej. Det var liksom en lång kö av hästar som sprang efter varandra. Alla hästarna var väldigt tjocka och klumpiga, med bulliga kinder (hästar har väl inga kinder egentligen?), så det såg ganska lustigt ut. Förutom hästen som sprang först. Den var smal.

Vad betyder den här drömmen? Jag försökte fråga av psykologen* på jobbet, men hon kunde inte svara.

En smal häst och sedan många tjocka. Vad kan det betyda?

*Obs, detta var ett skämt, ifall det inte framgick. Inte att jag frågade psykologen, för det gjorde jag när vi satt och drack kaffe. Utan att jag på något sätt skulle anta att en psykolog är en drömtydare eller allmän personkännare eller något. Måste ju vara den mest irriterande kommentar man får som psykolog, att "Oj, höhö, är du psykolog? Då håller du alltså på analyserar mig nu då? HÖHÖ!".

2 kommentarer:

  1. Bubba Hjärnskrynklaren17 november 2012 kl. 17:31

    Låter som följden av en tv-kväll innehållande något bantningsprogram (biggest looser mfl) följt av Dagens Dubbel just innan läggdags.

    "It's not brain surgery" höhö :D

    SvaraRadera
  2. Kan int stäm! Eftersom ja a) int skådar på tv, och b) absolut int skådar på svensk tv om int ja måst.

    Ne, he måst koma na aaderstans ifrån. Så liti meir invecklat var e noo :)

    SvaraRadera