torsdag 15 november 2012

Myötähäpeä

Så pinsam grej på gymmet ikväll. Till pumppipasset hade nämligen en helt ny brud sökt sig. Och om vi säger som så så var det inte för att träna. Hon var nämligen uppstylad till tänderna. Jag menar, seriöst iklädd minimala träningskläder. Det finns väl ingen som går och tränar i bara sport-bh? Det gjorde den här. Och var hela passet ytterst noga med att spegla sig från alla vinklar.

Detta var uppvisningsträning 2.0. Har faktiskt inte sett något liknande på det här gymmet förr. Vad jag vet brukar folk komma för att träna. Jag har i alla fall inte sett att någon har utslaget, nogsamt plattat hår, full makeup och bar mage där förut. Det var mest den där toppen jag hakade upp mig på. Det känns lite Cindy Crawford-aerobic över sådant. Lite som den där grejen med cykelbyxor med stringtrosa ovanpå i början av 90-talet.

Dessutom var hon så hurja obekväm där hon stod och stirrade och stirrade från alla håll och kanter och hela tiden drog i byxlinningen och försökte träna så att det såg snyggt ut. Eller mera "träna", kanske. Såg inte så mycket av den varan, mest var det speglande och lite tafatt petande med lite vikter.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar