fredag 1 april 2011

Två saker

1. Kalla det kvinnlig intuition, magkänsla eller vad som helst. Men underskatta det inte. Vissa saker har man bara en mycket stark föraning om. Man får bara den där speciella fiilisen att här är det någonting skumt. Den ska man lita på.

2. Det allra första intrycket är ofta det som senare visar sig vara det rätta. När alla bitar faller på plats och man får bakgrunden förklarad.

Då kan man nicka och för sig själv konstatera att människan är nog mera än bara kött och blod och nervsynapser i hjärnan. Det finns någonting djupare också. En förnimmelse, ett undermedvetande, någon slags själ. Mycket mystiskt och väldigt fascinerande.

3 kommentarer:

  1. Brukar kall he mitt sjätte sinne, och sant, man ska alltid liit på he! Man bara vejt åv om he e nating som int e som he ska :)
    Maybe a stenbock thing? :)

    /B

    SvaraRadera
  2. Österbottningen2 april 2011 kl. 08:11

    Vi män har nog det också, men det känns rätt jobbigt att ha det på längre perioder. Man får lite väl mycket information som man kanske inte alltid vill veta. Så för det mesta går jag omkring och spelar dum och spelar det spel vi alla spelar för att passa in i samhället. Men när man väl sätter på det känner man sig mer levande än någonsin =). Jag är skytt

    SvaraRadera
  3. Hm. Fast nu lät det här igen djupare än jag hade tänkt... Jag tänkte främst sådär att man om man har en dålig magkänsla om någonting (typ en bilaffär, en lägenhet man ska hyra, ett jobb man söker eller en person man träffar) så visar den sig ofta stämma. Jag menar främst att jag borde börja gå lite mera på fiilis, för fiilisen verkar stämma.

    SvaraRadera