fredag 29 april 2011

Split personality

Arbetsveckan till ända. Arbetsveckan som bestod av tre dagar gradu och Åbo och två dagar sjukhus och jobb. Måndag till onsdag var jag skolflicka som sov nerbäddad på en madrass i Studentbyn och cyklade till och från akademikvarteren. Torsdag och fredag var jag igen talterapeut. Jobbigt detta med att ha många personligheter.

Nu sitter jag som bäst och skriver gradu för öppet fönster. En inte helt oäven tillvaro. Okej, gradu är eventuellt inte världens allra skojsigaste uppfinning just nu, men tvärtemot vad man skulle kunna tro så fick jag ett rejält uppsving i samband med åboresan, handledningen och de nya direktiven. Istället för att bli knäckt över allt ändrande fick jag en puff framåt. Har blivit lite mera kompis med dokumentet igen. Vi höll på att glida ifrån varandra ett tag, men nu börjar jag känna mig insatt igen.

Och att skriva gradu med kvällssolen utanför fönstret till ljudet av en nalkande sommar i form av motorcyklar och måsar är faktiskt inte så pissigt. Bara man skulle få någonting gjort också. Okej, slut på bloggpausen och tillbaka till svarven.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar