söndag 9 januari 2011

Lite frånvaro

Nej, jag har inte medvetet hållit någon bloggpaus, för som min före detta sambo C en gång uttryckte saken så är det lite väl mycket Blondinbella över sådant. Tydligen har jag bara inbillat mig att jag är för upptagen för ett liv på Internet för tillfället. Detta rör sig alltså bara i högsta grad om inbillning, för så upptagen är jag verkligen inte. Borde inte vara i alla fall. Jag jobbar, lagar mat, tränar, duschar och dammsuger väl som alla andra.

Dock har jag varit alldeles hejdlöst trött den senaste tiden. Alltså vi snackar måste-stiga-upp-och gå-till-kafferummet-med-jämna-mellanrum-för-att-inte-somna-vid-skrivbordet-på-jobbet-trött. Jag är dödsstrött när jag segar mig upp och vaknar bara delvis efter första kaffekoppen på jobbet. När jag kommer hem somnar jag direkt. Häromdagen somnade jag när jag kom hem från jobbet lite efter fyra, vaknade en sväng klockan åtta och var ännu mera dödsslut. Fortsatte sova till klockan tio, då jag kröp i säng och sov till morgonen. Och var lika trött fortfarande.

Nog för att den här mörka tiden gör en sömnig, men man måste ju hinna med något annat än sova också, skulle man tycka? Dessutom fryser jag som ett as. Brukar dra på yllesockor, ylletröja, halsduk, två filtar med min varma vetepåse under när jag kommer hem, och likförbannat är jag stelfrusen. En dag var flera fingertoppar blå. Inte vita utan blå.

Jag tycker att det kunde luta mot ett blodprov här snart. En hemoglobincheck åtminstone.

4 kommentarer:

  1. låter bekant. vi kan skylla på Januari-mörkret. Men Hb-värdet kan också förklara saken. :P Kämpa!

    SvaraRadera
  2. Mörkret gör iaf inte saken bättre... Men tänkte jag kunde kolla blodet ändå, för säkerhets skull!

    Detsamma till dig!:)

    SvaraRadera
  3. ja va jätte hänging i början av vintern, men så tipsa min granne me om att ja sku böri drick Berocca, så nu dricker ja 1 glas Berocca varenda moron, å e piggare än aldrig förr :) fast he tar en stånd (nan vikå eller såå) föri man böri märk na skillna..

    SvaraRadera
  4. Usch då.. du kan prova med d-vitamin tillskott och sen nässelte. Teet lär höja hemoglobinet effektivt :)

    SvaraRadera