fredag 10 september 2010

Pepp!

Min favoritblogg har jag nog nämnt i något tidigare inlägg, men den förtjänar mera uppmärksamhet. Den här damen är otroligt inspirerande. En riktig träningstjej är hon Sofi, som morgonpowerwalkar, springer löprundor ute i skogen och tillbringar otaliga timmar på gymmet. Dessutom drar hon gruppträningspass, som core och spinning utöver sin egen träning.

Ja, och förutom att hon utöver allt detta studerar, jobbar hon extra på Proteinbutiken där hon säljer bland annat kosttillskott och träningskläder. En riktigt påläst typ som kan det mesta om näringslära och kost, men inte lever något strikt dietliv för det. Och som skriver långa, smarta inlägg med en förbluffande levnadsvisdom. Folk försöker ibland komma med påhopp och elaka kommentarer, men hon har alltid ett genomtänkt, smart svar att komma med.

Sofi är själv helt öppen med att hon har dyslexi, och att stavningen därför är felaktig ibland. Men det spelar faktiskt inte den minsta roll i det här sammanhangen. Känslan och energin hon förmedlar är tusen gånger viktigare!

Och det konstigaste av allt. Hon har nyss fyllt 20 år. Jag har följt bloggen sedan hon var typ 17, och hon var lika mogen, disciplinerad och duktig redan då. Hon har kommit hästlängder längre än många som är mycket äldre. Jag är djupt imponerad. Detta om något är en träningsblogg. Inte en halvdan motionsblogg - utan en träningsblogg. Man blir peppad och fylld av energi av att läsa hennes inlägg! Rekommenderas!

2 kommentarer: