torsdag 16 september 2010

Ett tak, tack

Klippte klart gräsmattan idag. Eller klart och klart. Klar blir den ju aldrig, eftersom det är lite tolkningsbart det där var omgivningen slutar och gräsmattan börjar. När ängar och åkrar övergår i gårdsplan. I min systematiska lilla värld är en gräsmatta rektangulär med knivskarpa gränser så att man tydligt ser hur den är utformad. Gärna med taggtrådsstängsel omkring. Och snälla farbröder i vita rockar med skojiga piller. Nånej, inte det ändå.

Har ringt lite om lägenhetsärenden idag igen. Och gott folk, det ser ärligt sagt dåligt ut. Finns tydligen skralt med hyreslägenheter här i stan. Inte bara att kliva in och säga att man vill ha infrabastu, jacuzzi och inglasat bibliotek på marknivå och sedan välja och vraka. Och nu är det ju inte ens någonting sådant jag söker. Utan bara någonting. Helst med tak över huvudet.

Ikväll drog jag på löpskorna och drog ut och sprang en sväng. En riktigt bra länk i ett beckmörkt Öja. Ljummet i luften och knappt någon vind alls. Några regndroppar stänkte i ansiktet strax när jag for iväg, men det blev inte mera regn än så.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar