onsdag 15 september 2010

Baka, baka bulla, del II


Eller kanske snarare baka, baka liten kaka. För förutom att jag alltså bakade bullar igår, bakade jag dessutom kakor för några dagar sedan. Kex, eller småbröd eller vad man nu ska kalla dem. "Kolakakor" stod det i receptet.

De lyckades däremot intill perfektion. När jag snittade upp dem sådär diagonalt och fint så fick jag den där lite sega, knäckiga känslan under knivseggen. Läckert. Hur de smakade vet jag inte i detta fall heller, men de doftade supergott. Tänk Werthers Original fast i form av varma kex.

5 kommentarer:

  1. Jag vill ha recept... recept... recept... recept.... Int för att ja sku lyckas lika bra som husmor Maja... men.. ;) :D

    SvaraRadera
  2. Mamma mia, är det möjligt att baka smöbröd utan att äta ens ett? Hur gör man?

    SvaraRadera
  3. Emma >> Ja ska sök fram e! Å ja tror noo att vem som helst lyckas om ja klarar åv e:)

    Astrid >> Sidu jag kan jag!:) Jag tycker faktiskt ärligt och uppriktigt att det är roligare att baka än att äta. Men nog ska jag smaka dem någon gång också:)

    SvaraRadera
  4. i love those! man kan inte sluta äta dem när man väl smakat en...

    SvaraRadera
  5. alegni >> Okej, då var det alltså positivt att jag inte smakade. Nu blir det ju över till de andra istället:)

    SvaraRadera