onsdag 25 augusti 2010

Stoppa pressarna!


Just det, ja. Jag har gjort någonting synnerligen anmärkningsvärt den här veckan. Jag har köpt jeans. Jag, som är jeansfobiker, som vill kräkas när jag måste ta på mig detta tvångsplagg. Jeans som är det snyggaste man kan ha på sig, men som jag själv drabbas av klaustrofobi i.

Som av en händelse råkade jag ta i ett par jeans på JC i Kokkola häromdagen. Som av en annan händelse var de på 50% rabatt. Som av ytterligare en händelse såg modellen snygg ut. Och som ett resultat av dessa händelser gick jag för att prova dem.

Nu kommer det konstiga. De var sjukt bekväma. Passade precis och satt - hör här - bekvämt. Eftersom detta bara händer i en perfekt drömvärld var jag tvungen att köpa dem. Jag fick ändå lite angst när jag kom hem, och vågade inte ta upp dem ur påsen på resten av kvällen. Var övertygad om att jag nog hade handlat i någon form av förvirrat tillstånd. Vad fan ska jag med jeans till, liksom?

Dagen därpå provade jag mina nya jeans, och vet ni vad? De passade fortfarande, och är fortfarande bekväma. Riktigt sköna jeans som sitter snyggt. På rea, dessutom. Tänk, jag har lyckats. Fantastiskt.

2 kommentarer: