torsdag 19 augusti 2010

Som en blixt i skallen

Idag fick jag igen en sådan där strange huvudvärk. Jag måste nog sluta säga att jag "aldrig får huvudvärk", för det stämde bara tills för ungefär ett år sedan. Nu har det hänt tre gånger. En gång i Åbo och två gånger i Öja. Idag på eftermiddagen började det värka i skallen på en gång. Liksom tidigare gånger kommer det hastigt och tvärt, och det gör så inihelvete ont.

Fick lägga mig på sängen och täcka ögonen med en svart tröja, för det är så obehagligt med ljus! Innan dess slängde jag in en Burana, och sedan var det bara att ligga blickstilla och vänta. Måste stänga av datorn också, för ljudet av fläkten gör att det värker ännu mera, liksom skär i skallen. Det är faktiskt jätteobehagligt. Särskilt för mig som inte är van med huvudvärk!

Dessa töntåkommor börjar gå mig på nerverna nu. Förkylning först, och sedan - eller antagligen som en del av den - huvudvärk. Bah. Bah!

5 kommentarer:

  1. stackars liten. Tur att int du er hypokondriker, annors sko du ju antagligen vara döösjuk å minst ha hjärntumör, hjärnblödning, propp... eller kanske bara vanlig migrän.

    SvaraRadera
  2. huvudvärk kan vara grymt handikappande. hoppas du sluppit eländet by now.

    SvaraRadera
  3. Lina >> Ritti hypokondrisk e ja noo int nä... men ja bloggar om e iställi fö ti fiska sympatier. E int e JÄTTEsynd om me?;)

    alegni >> Sant. Hade nog inte varit mycket till "arbeitskaar" igår där jag låg blick stilla och väntade på att det skulle gå över:)

    SvaraRadera
  4. He kan ju händ att du har i bihålona...

    SvaraRadera
  5. Emma >> Jåå, he ha noo samlast allstans på me. Antagligen har ja meir snåri än hjärnsubstans just nu. Int undelit om e värker i hövo:) Men va ska int he ge messe he å!

    SvaraRadera