måndag 11 februari 2013

Plånka

Måndag är den nya attackdagen. Det har med andra ord blivit en trevlig rutin att dra till gymmet efter jobbet på måndagarna och köra Bodyattack med andra hågade måndagstränare. Kicka igång veckan med lite intervaller och få ett lagom endorfinrus till stånd. Det passar mig perfekt.

Måste köpa en ny plånbok, kom jag på. Den jag har nu ser ut att tillhöra en fjortonårig pojke. Mycket med mig är lite som på en fjortonårig pojke (ska inte gå in på detaljer här), men en plånbok ämnad för en dam kan man väl ändå få ha? Hurudana plånböcker är förresten inne nu? Jag vet inte riktigt vad som är i ropet. Jag tänker mig att de ska vara stora och platta nu, men jag vet inte. Kanske ska satsa på en snärtig sedelklämma istället. Förvaras i dekolletaget såklart. Bah!

Min första plånbok var förresten en rosa med My Little Pony-motiv. I den förvarade jag mina tio-, tjugo- och femtiopennisslantar. Och en- och femmarksslantarna. Den var tung som synden, den där börsen, för jag var ett mycket snålt barn som bara spaaarade och sparade. En gång fick jag hur som helst köpa en egen leksak för de där pengarna. Jag minns precis vad jag köpte. Det var en blå lastbil med gult flak. Den tjänade mig sedan väl under många år, för det var en mycket bra lastbil. Där ser man.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar