onsdag 8 augusti 2012

Rusk

Igår drog jag ut på en liten kvällspromenad för att rensa lungor och huvud lite. Och rensning deluxe blev det verkligen, med tanke på vädret som rådde. Det regnade och stormade så att träden vek sig som grässtrån. Ganska skönt att bli riktigt omruskad och genomblåst och gå och tänka lite. Podcasten jag hade i öronen fick jag ganska snabbt ge upp, för jag kunde inte höra vad som sades trots att jag hade på maxvolym. Fick slå över till radio istället. Med volymen i botten kunde man faktiskt urskilja en och annan basgång.

För att riktigt dra saken till sin spets traskade jag en sväng ut till Sundmun. Vinden pinade hårdare och hårdare ju längre ut jag kom, och jag fortsatte ända ut till den yttersta udden, där cykelvägen tar slut. Vände näsan utåt mot vattnet och njöt av skådespelet en stund. Skummande, fräsande vågor, storm och piskande regn.

Dyblöt var jag när jag kom hem. Bara att hänga upp kläderna och vänta på att skorna ska bli torra. Vilket de inte har blivit ännu, känner jag nu när jag testar.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar