tisdag 21 augusti 2012

FFD

Frågan för dagen: När kommer hon att publicera några foton i den här bloggen? Ingen som vet. Mitt bloggande går ser ni för tillfället ut på att jag halvliggande i någon soffa eller fåtölj petar ner ett inlägg. På laptopen såklart. Det där med att mobilblogga är ungefär sjuhundra ljusår före min tekniska utveckling. Jag har ju ungefär just lärt mig den där roliga saken med foton, vad heter det... Instagram. Att följa alltså, inte att ladda upp.

Det där med att överföra foton till den här bloggen känns som oerhörd överkurs. För att inte tala om att fota, herregud. Undrar var jag har lagt min kamera. Tror jag såg den sist efter sverigeresan.

Ps, kom på en sak. Jag har oerhört svårt att skriva sms på finska utan att det låter helt sanlöst idiotiskt. Jag menar - ska jag skriva på talspråk som jag talar (obs, utan att alltså kunna det), eller skriftspråk? Eller någon blandning? Mina sms ser ut som om en treåring skulle ha klåpat ihop dem med vänster hand. Röd av skam skickar jag på sändknappen och ser för min inre syn hur mottagaren skrattar sig fördärvad i andra änden. Sådant är livet för en sådan som jag.

Nu blir det något annat. Hej.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar