lördag 25 augusti 2012

Istället

Hade egentligen planerat in lite shopping idag, lördagen till ära. Ni vet, köpa lite höstgrejer som behövs. Bland annat behöver jag nya ballerinor, för mina ordinarie gick sönder, och ännu är det tillräckligt varmt för sådana en tid. Ny parfym, för den gamla tog slut. Har kollat ut vilken jag vill ha redan. Kläder. Men så nappar det inte alls att gå i butiker och samsas med folk idag. Skulle inte orka med provrum och bläddrande bland galgar och att kränga på och av plagg så håret sprakar.

Hoppade i dojorna och gick ut och gå istället. Lördagspromenad är den bästa promenaden. Det var så varmt att jag fick ta av mig tröjan och traska i ärmlös topp med solbrillorna på näsan. Skönt. Och det doftade sådär... skolstart, ni vet. Sådant före som när man började skolan som liten. Höstsol och mossa och svampar och äpplen. Pinnade på längs en cykelled och blev omsprungen av en massa löpare. Visst ja, det är ju Venezia-maraton idag.

Nu har jag skippat shoppingplanerna och istället slappat på soffan en stund. Det hinns nog med sedan, någon dag när det lockar mera. Och den dagen är inte idag.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar