söndag 1 juli 2012

Tjänst! Nu firar vi!

Minns ni jordgubbstårtan som inmundigades här? Nej, antagligen inte, men det var i alla fall för ganska precis tre år sedan. Då gick jag från att vara en vanlig studerande utan något uppnått mål till att vara i alla fall fil. kand. Sedan följde fil.mag., som firades senaste julafton, då mamma och pappa fick en inbunden gradu i julklapp, och vi satt och läste betyget i soffan med glögglasen i handen.

Igår hade jag igen orsak att fira. Orsaken stavas fast tjänst. En ny tjänst öppnades på min nuvarande arbetsplats, och eftersom jag trivs så bra och verkligen vill vara kvar sökte jag den. Efter ansökningsskrivande, intervju och nervös väntan fick jag - YES - positivt besked! Och nu ska jag alltså gå från att vara moderskapsvikarie till att vara fast anställd. Ha en egen tjänst.

 Det blev för att fira detta roliga och välkomna besked jordgubbstårta med kaffe hemma hos mig. Glömde dock att fota tårtan, men jag lovar att den existerade. Jag fick egenplockade liljekonvaljer och egenodlade rädisor, direkt uppdragna ur landet i skären som present av parenteserna. Gotta love them liljekonvaljer! Finns nog inget som doftar så gott som en bukett sådana på köksbordet. Bästa L och J dök upp en sväng också, och jag fick koka flera nya pannor kaffe innan vi var klara.

Roligt, roligt!

3 kommentarer:

  1. he er så awesome, så he er int klokt!
    grattis!

    SvaraRadera
  2. Jamen GRATULERAR! Både till dig och till dina klienter! Om jag nånsin behöver logopedi skulle jag vilja ha just en typ som du. Genuint intresserad och fascinerad av jobbet, ambitiös, rolig. Tala om rätt människa på rätt ställe.

    SvaraRadera