söndag 1 september 2013

Kalle Sprätt

Veneziadfirande igår. Själv var jag inte ut i skären överhuvudtaget, men njöt av det vackra vädret i bikini här hemma på gården. Ljuvligheter. Framåt kvällen samlades vi här hemma hos mig och drack lite vin och pratade viktigheter. Traskade ner på stan sent om sider, riktigt stämningsfullt i mörkret med tjutande raketer i fjärran.

Helkväll på Kaarle blev det. Ända in till valomerkki och sedan blev vi ännu utfösta av en portsare, för att vi inte kom oss för att gå ut någon gång. Sedan skulle någon ännu till grillen, så då gick vi dit en sväng. Till Grill 2000. Som i folkmun kallas kort och gott Partuusen.

Det tog åtta evigheter att få någon mat. Någon i gänget köpte en konstig lemonadburk. När vi sedan yrade ut på gatan igen kom grillens ordningsvakt utspingande med andan i halsen och burken i handen. "Kalle Sprätt jäi" sa han.

Tror klockan var fem innan jag äntligen kom hem efter alla dessa strapatser. Håhå, detta liv. Men roligt hade vi ju, annat kan man ju inte påstå.

4 kommentarer:

  1. Haha...jag har köpt en sådan åt chefen (som ALDRIG rör annan läskeblask än Coca Cola) en gång då han skulle bjuda på grillmat...han såg måttligt road ut...:D

    (köpte ju även Coca Cola då vi var flera som skulle äta så det gick ju att byta, och behålla jobbet, sedan)

    SvaraRadera
    Svar
    1. Den där köptes faktiskt åt mig också. Säkert på jävelskap, för jag dricker inte limsa. Inte den här gången heller!

      Radera
  2. runke ball

    /eddie meduza

    SvaraRadera