onsdag 27 mars 2013

Powernaps, tryckare och allt däremellan

Jamen vafaan. Måste sluta upp med att ta powernappar innan jag drar till gymmet, höll nämligen igen på att försova mig. Det blev milt sagt lite brådis innan jag var framme. Men hur som helst, det ordnade sig, jag hann, gjorde mitt pass, stack hem, duschade, fixade mat, slog på diskmaskinen och rasade ihop i soffan.

Undrar vad jag egentligen ska blogga om. Har inte någonting att komma med. Ingenting har hänt sedan i helgen, då vi som sagt var och nötte dansgolvet lite. Eller nej, det var vi ju inte alls, för jag dansade inte ett steg. Gillar ju inte ens att dansa. Om det inte är TRYCKARE då, höhö. Nånej. Tryckare får mig att tänka på Axe-spray, rutiga skjortor och Bon Jovis "Always". Typ lågstadiedisco, alltså.

Har lite glömt att det är påsk i år. Ifjol när jag var som mest nyförälskad i mitt nya hem, var jag ju såpass pysslig att jag sådde korn, plockade björkris och videkissor och bjöd in till påskbuffé hemma hos mig. I år tänkte jag dra till Öja och se om påskharen hittar dit istället. Kanske någon typ av påskfest sedan? Ägglikör och äggtoddy? Eller så blandar vi häxa, höhö. Och så festar vi så att man uppstår först på den tredje dagen. HÖ.


Som ni förstår pratar jag mest dumheter. Mycket snack och lite verkstad. Men i alla fall fick jag en påskhare av B i lördags. Som present åt värdinnan, eftersom vi var hemma hos mig. Det var ju hurja snällt. Så nu kan man väl säga att jag har påskpynt då.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar