måndag 25 mars 2013

Mitt favoritämne: sovande

Tu-du (den där signalen i Jeopardy när man svarar fel). Det sket sig imorse. Fick med milt våld och några käftsmällar tvinga mig upp alltför sent, kapa bort allt onödigt ur morgonrutinen och sticka i raketfart till jobbet. Ingen tid för en harmonisk morgon här inte.

Läste om en alarm-app som går ut på att det kostar en summa pengar varje gång man snoozar. Skulle inte ta det minsta skruv i mitt fall. För min del är en snoozning lätt värd ett banklån på morgonen.Vet inte riktigt vad som skulle funka. Ett belöningssystem med klistermärken? Funkar på jobbet i alla fall. Särskilt om det gäller Blixten McQueen-klistermärken. Sådana går man genom eld och vatten för.

Nå, på tal om sovande så skulle jag igen ta en powernap innan kvällens pumppi - och tror ni inte tammefan att jag vaknade för sent igen?! Inte nog med att man inte klarar tidiga morgnar, nu vållar tupplurar problem också. Jag vägrade dock att låta detta hindra mig, så jag ställde mig i ordning i raketfart och drog till gymmet fortare än kvickt - och hann faktiskt mot alla odds. Tur det, för det var ett magnifikt pass, roligt från början till slut. Ökade litelite i min svagaste serie, triceps. Visserligen bara med två tyttödonitsar (de minsta 1-kilosviktskivorna kallas för tyttödonitsit), men ändå. Fiilis!

Det var en grej till jag skulle blogga om, men nejförbannat jag kommer på vad det var. Kanske det kommer.

3 kommentarer:

  1. Testa en Wake-Up lampa! Det har gått så här långt nu i kampen om kunder, bara att returnera om man inte gillar den...:)
    http://www.philips.fi/e/promo/promotions/general/rahattakaisin.html
    Kan ju bli ämne för serien skriftserien "Maja Testar"...;)

    SvaraRadera
  2. Njä, är ytterst skeptisk. Främst för att jag vägrar ha en sådan ful härveli på nattduksbordet :) Och sedan för att jag enligt mig själv inte på minsta vis påverkas av ljus när jag sover. Sol-, månljus eller tända lampor stör inte det minsta, tvärtom.

    SvaraRadera
  3. Skeptisk mot allt nytt o obekant SKA man väl ALLTID vara? :)
    Det finns ju dock tydligen nu också en ytterst trendig och svindyr toppmodell som fungerar ihop med och som laddare för din mobila äppelbloggmaskin. Då slipper du fula laddningssladdar och annat plotter...höhö

    fast:

    "He kan ju hjälp ti fara o sova bitnari å..."

    SvaraRadera