söndag 31 mars 2013

Lysande

Herr. E. Gud, så roligt vi hade det igår. Vi hade förfest hemma hos L, sedan en till förfest, och sedan, när vi egentligen var på väg ut på krog gjorde vi en avstickare hem till en annan typ där vi drog en liten mellanfest. Sedan ut på galej. Har dansat och skrattat och haft mig så att jag är helt sjåsig i huvudet ännu idag. Helt öm i käkarna av att ha överröstat musiken och skrattat så mycket. Ojoj, detta behövdes. En riktig nollställning.

Jag skulle kunna dra tio odödliga citat från gårkvällen, men det framstår knappast som intressant för någon som inte var inblandad, så vi skippar det. Ni får bara lita på att det var roligt.

Idag har jag känt mig lite sliten, hur heter det - trött men lycklig? Föräldrarna var inne en sväng med en påse jag hade glömt i Öja, och pappa tyckte jag såg "lite medtagen ut". Det kanske jag gör, men det var i så fall värt det. Min vana trogen fick jag i princip heller ingen sömn efteråt, så jag går på någon typ av reservtank just nu. Hur roligt kan man egentligen ha utan att det blir olagligt?

Detta var en helt lysande kväll. Helt lysande, säger jag bara.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar